29 Ağustos 2009 Cumartesi

Bu ne biçim hikaye böyle..


Barca dün geride kalanlarıda toplamaya devam etti.
Lucescu bir ümitle penaltılara atıverirsem kendimi belki o zaman kalecim bişeyler yapabilir
Messi topu direğe nişanlayabilir die düşündü heralde ama yeni yetme Pedro beni hesaba katmazsan böyle olur gibisinden bir ders verdi Luce ye...
80 lerin sonunda 90 lar da Real in o hugo sanchez li,Butragueno lu,Manolo Sanchis li Quinta del Buitre dönemlerinde bile biz Salinas lı,Koeman lı,Bakero lu Barcayı tuttuk.
Her zaman Avrupa da tuttuğum tek takım oldular.Diğerlerine sempatim olsa da Barcelona farklı..

28 Ağustos 2009 Cuma

Devam...

Evlilik ve tatil sürecinden sonra tekrar başlayalım bir yerinden.
NBa kısa kısa haberlerle ısnma turları atalım..
C. Lee Orlandoyu pişman edecek bir oyun oynamak istediğini söylemiş.Özellikle Orlando maçlarında onlara günün göstereceğim tabirinden laflar etmiş. Sanırım biraz kırgın ve kızgın ki haklı olarak tabi.. Bakalım bu sene gösterdiği gelişmeyi devam ettirebilecek mi.


Arıza adam JR. Smith 7 maç ceza aldı. Sebebi ne peki?
2007 yılında yaptığı araba kazasında yaralanması ve yanındaki arkadaşının da ölmesi.
Bu da güzel!

Etrafta Rubio haberi görmekten sıkıldım artık.Yeter.Gönlüm NBA e gelmesinden yana olsa da artık bitsin bu çile.Barca anlaştı sanırm en son 5.3 milyon vereceklerdi sanırm. 2 sene için büyük para bence.Nasılsa bu çocuk 2 sene sonra NBA gelecek!AVrolig kazandıracak bir oyuncu değil daha. Bu parayı neden verdiler anlamış değilim.. MARCA 3.7 milyon demiş ki dudağım ahanda uçuk içinde kaldı..

Beasley!
Nedir senin derdin arkadaşım.
Ne umutlarla lige adım attın.İyi de kumaşın var.Takımda sana titriyor.İyi oyuncularda var takımında örnek alınabilecek. Uyuşturucuyu tek çare olarak görecek ne var hayatında merak ediyorum.. Hele ki şu Twitter mı ne idüğü belirsiz sitesinde ki lafları yok mu Küçük Emrah replikleri geldi gözümün önüne birden.Boynu büyükler sinema da...

6 Ağustos 2009 Perşembe

DURAKLAT !




Evleniyorum
Kısa bir ara kısa bir tatil den sonra bomba gibi buradayız.

Önümüzde ki Sezon için Bomba Projelerim var.

Özellikle İdda ve NBa ciler çok sevinecek!!