21 Temmuz 2009 Salı

Boozer Miami Heat'e Doğru..

Boozer ın Milslap ın geçen sene ki performansından dolayı takımda kalamıyacağı aşikar.Zira kontratı karşılamalarının tek nedeni de bu olsa gerek Jazz cephesinde. Oyunun iki yönünde canla başla performans gösteren bir oyuncu varken sadece hücum yönünde var olan bir oyuncuyla devam etmenin zaten hiç bir yararı yok takım adına. Olmadığınıda geçen senelerde gördük nerdeyse ligin en sağlam 5 oyuncusuna sahip olmalarına rağmen batı finalini bile göremediler. Bu sene Jazz da işler değişecek bu belli bunun en bariz göstrgesi de Boozer la olacak. Miami cephesine bakarsak onlarda WAde i ellerinde tutmak için alabilecekler en iyi adamı takıma katmak istiyorlar. En azından bu sene takımda bi gelişim bekleyip Wade e kontrat imzalatmak istiyorlar..Boozer Miami ye ne verir.! Bence hücumda zaten Wade gibi bi opsiyonu olan bir takımın sadece oyunun hücum tarafını oynayan bir oyuncu alması kadar saçma bir davranış olmasa da bir açıdan da buna mecburlar.
Özellikle pota altında Zayıf konumdalar.Sakatlıklardan eski formunun yarısını gösteremeyen O'neal ve bu ligte hiç bişey yapmadan para kazanan yegane adamlardan biri olan Blount ve 10 10 luk Haslem ve Gelecek vaad eden Beasley
Şimdi muhtemelen bu sene Beasley i ilk 5 rotasyonunda göreceğiz.İhtimal dahilinde Boozer takası gerçekleşirse tabii ki kimlerin gideceği de önemli.Ama o durumda da Beasley i sf mevkisine çekip Chalmers-WAde-Beasley-Boozer-O'neal 5 i ile ligin en skorer 5 i olmaya aday olabilirler. Eğer BEasley ve Chalmers geçen senenin üstüne koyarlarsa bence heyecan verici bi ilk 5 .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder