25 Temmuz 2009 Cumartesi

Miller Portland da !

Gönülümüzün takımı Portland yok Hidayet,Milslap yok Lee derken sonunda sol gösterip sağ vurdu ve Pg mevkiine bir ekleme yaptı.
Evet Miller gereklimiydi gereksizmi tartışılır uzun süre aslında. Blake gibi topla fazla oynama sıkıntısı olmayan bir oyuncudan Miller gibi neredeyse 24 saniyenin 15 saniyesinde topu elinde tutan bir oyun kurucuya geçiş olacak ki Roy gibi takımın kritik dakikalarında topu elinde tutan bir oyuncun varken bu takım oyununa nasıl yansıyacak göreceğiz.

Şimdi Miller ligin üst düzey Pg lerinden sonra -nash- kidd-Paul- alabileceğiniz iyi Pg leden biri konumunda.Bu sebeple uzun zamandır bu mevki de Blake- Bayless-Sergio gibi adamlardan yeterli verimi alamamış bir takım için Miller önemli bir katkı demek ve fakat bir Pg için olması gereken özelliklerin başında gelen Dış şut tehdidi olması Miller için maalesef söylenemiyor..Lige göre :Kötü bir dış atıcı olan Miller sayılarını daha çok Penetre sonrası turnike ve Faullerle buluyor.İyi bir orte mesefe atıcısı olduğunuda söyleyebiliriz ayrıca..
Şimdi Portland ın zaten sıkıntılı olan 3 sayı tehdidi yine Roy ve iyileşirse Webster e kalacak gibi. E zaten rakip takımlar bunu bildikleri için genelde içeri gömülüp 3 sayı bölgesini riske ediyorlar.Bu durumda ahneye çıkması gereken Pg ise maalesef bundan yoksun.

Fazla uzatmadan şöyle kestirmeden gidersek.Miller takımın oyun kurucu mevkiisine katkı verebilecek Roy la topu paylaşıp geçen senelerde dönem dönem Roy un yapmak zorunda kaldığı oyun kurma işini üstüne alacaktır,gerektiğinde kritik dakikalarda sorumlulukta alacaktır ki geçen sene Phily de bunu bir çok gerçekleştirdi. Gönlümüzün takımı Portland için umarım faydalı bir ekleme olur ve geçen seneden beri söylediğim 3 sene sonrasının şampiyon takımı olma yolunda ilerlerler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder