12 Temmuz 2009 Pazar

NBA de Bugün..


Kleiza Cavaliers Yolunda

Lebron u seneye kaybetmek istemeyen Clevland A.Parker alarak Guard mevkiini salama aldı.;West le beraber bu sene orayı düşünmekten kurtulacakladır. Kleiza transfer, ile de şutör bir forvet alarak hem Lebron u rahatlacaklar hem de takıma önemli bir patlayıcı güç kazandırmış olacaklar..Bnce önemli bir transfer olur eğer takıma katabilirlerse.Bakalım bekleyelim görelim..

Frye Suns'a
Ny tan beri patlama yapması beklenen Frye sonunda patlama yapabileceği bir takıma gidiyor.Hem sistem olarak hem de alacağı süreler olarak kendisini gösterebilceği takımlardan birinde devam edecek kariyerine.Suns gerçekten 2 senelik 3.8 milyonluk bir kontrat ki bedava demek takıma önemli bir katkı yaptı.Bu sene Shag ı yedeklemesi beklenen Frye muhtemelen normal sezon içinde Amare ile beraber İlk 5 rotasyonunda yer alacak.






Bass Orlando da.

Dallas ın kenardan gelen patlyacı gücü BAss bu sene ORlando semalarında uçuşuna devam edecek.Gortat ı elinden kaçıran Orlando piyasadaki eli yüzü düzgün uzunlardan birini kadrosuna kattı.Her ne kadar pozisyonuna göre kısa olsa da reb sezgileri olan ve 10 dakkaya 10 sayıyı sığdırabilecek patlayıcı gücü olan bir oyuncu.

2 yorum:

  1. Fantasy çok çekişmeli olcak bu sene:S...

    YanıtlaSil
  2. göreceğiz bakalım çaylak sezonunu bitirdin sophmore oldun bu sene kontrat senen:D

    YanıtlaSil