23 Temmuz 2009 Perşembe

Detroit de DEVRİM !

2004 yılı geldi gözümün önüne o efsane kadro.O efsana savunma. Bad BOys lakabı geldi.Milicic geldi. Ah dedim Milicic değil de o kadrodan Wade seçilmiş olsaydı ya da Bosh, Carmelo hadi onu geçtim David West bunlarda mı olmadı 29. sıradan Josh Howard bile bu takımın buralara düşmesini engellerdi.Hatta belki 2004 ten sonra bir şampiyonluk yüzüğü daha takmasını sağlardı ki büyük bir ihtimal di bu. 2006 da kaçan şampiyonluk içler acısıydı gerçekten. Sas a toslamalarını saymıyorum bile.Belki de diyoruz işte bunların hiç biri olmayabilirdi de. Neyse haberin esas konusuna geliyorum.Detroit Cris Wicox la anlaştı 2 yıllık 6 milyon alacak.Atletik özellikleri üst seviyede olan ama savunmanın S sinden anlamayan bir oyuncudur. Seattle ya da namı diğer Oklahoma da kendini gösterip Ny da -ki tam da aradığı basketbol modelidir-kendini gösteremedi ve fakat adam kıtlığında Detroit uzun alternatifi olarak onu kadroya kattı.


Şimdi Bir bakalım - Billups-Hamilton-Prince-Ben Wallace-Rasheed Wallace-

- Stuckey-(Gordon)-Hamilton -Prince-Carli V-Kwame !!!

Muhtemel bir takasla Boozer alınıp yerine Hamilton ve Prince ten biri de gönderilme ihtimali de var.

Şimdi bu sene itibari ile gönderilen Rasheed ve Mc Dyess ın ne kadar önemli adamlar olduğunu sene içinde göreceğiz. DEtroit in uzun rotasyonuna bakıyorum da Carli V-Wilcox- Kwame- Maxiell- falan filan işte..

Nereden nereye demekten alıkoyamıyor kendini insan. Memo nun çaylak olarak uzun rotasyonunda yer aldığı takımdan ,bir zamanların istediğinde rakibi bir çeyrekte 10 sayının altında tutan,istediğinde 30 sayı farktan maç çeviren, genelde maçlarını 3 çeyrek oynayan - 3. çeyrekte fark açılmış ve yedekler girmiş olurdu- takımın yerinde yeller esiyor şimdi..

Alınan oyuncuların durumlarına bakınca hiç ama hiç savunmayla alakası olmayan tamamen oyunun hücum yönünde katkı veren ve bunda da düzenli istikrarlı skor üretemeyen oyuncular gözümüze çarpıyor.Bu da BAd Boys defans efsanesinin yerle bir olduğunu gösteriyor bize. Artık yeni bir Detroit şehri ve yeni bir oyun yapısı sanırım bizi bekliyor. Detroit maçlarında alışık olmadığımız skorları bu sene fazlasıyla göreceğiz o aşikar. 100 üstünde atıp 100 üstünde yiyeceği bolca maç olacak.Kim bilir belki de D antoni sistemine dönüş yaparlar bizde zevkten dört köşe olarak izleriz Auburn Hilss dekiler gibi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder